Джамала, яка вдруге стала мамою минулого року, недавно зізналася, що набрала зайву десяточку кілограмів і збирається боротися із ними.

Місяць тому українська співачка Джамала повідомила, що ставить собі за мету скинути 10 зайвих кілограмів. Сказала – зробила.

Артистка вже розповідала шанувальникам в Instagram, що відвідала лікаря, який склав їй програму харчування та дав поради, якими фізичними вправами можна займатися. За словами Джамали, дієтолог врахував особливості організму співачки, яка зараз годує молодшого сина грудьми.

Тепер у своїх Insta Stories виконавиця розповідає фанатам, як почала харчуватися і які вправи виконує.

Цього разу зірка на своїй сторінці в Instagram поділилася з шанувальниками знімком, на якому показала, чим харчується цілий день.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Так, знаменитість снідає, обідає і вечеряє виключно корисними продуктами.

Як видно з фото, на сніданок Джамала вибрала яєшню з овочами та зеленню. На обід - лосось і овочі вог, а на вечерю - склянка йогурту.

Нагадаємо, Джамала "загубилася" далеко від України

Як повідомляв портал Знай.ua, Джамала поділилася з шанувальниками зворушливими фото з мамою

Також Знай.ua писав, Джамала підкорила українців романтичною фотосесією з чоловіком