З сусідньої Російської Федерації прийшли новини про актора, якого могли запам'ятати українці, як постійну зірку серіалів початку 2000-х років. Повідомляється, що актор Борис Щербаков підхопив небезпечний китайський вірус covid-19.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Mash".

Борис Щербаков, фото: kino-teatr
Борис Щербаков, фото: kino-teatr

"Актор Борис Щербаков захворів на коронавірус. 71-річний артист ("Солдати"," Легенда 17") отримав позитивний тест напередодні 23 лютого. Після цього пішов на самоізоляцію. У контактах двоє: дружина - акторка Тетяна Бронзова та їхній син Василь. Лікарі побоюються за здоров'я Бориса Васильовича. Він входить до групи ризику за віком.", - повідомляється в публікації.

Також варто нагадати нашим читачам, що восени 2020 року Борис Щербаков зізнався про фінансові проблеми в сім'ї на фоні пандемії коронавірусу. За його словами, через відсутність роботи він сидить "на підніжних кормах".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

"Все перекрито, роботи немає, взагалі нічого немає. Сиджу на підніжних кормах якихось. Картоплі, слава богу, накопали, ми посадили її навесні, так що зараз її і викопуємо. Ось на цьому якось і перебиваємося", - розповідав тоді Щербаков.

Раніше повідомляли, армія змінила до невпізнання: Сергій Звєрєв показав, як виглядав до популярності.

Як повідомляв Знай.uа, Марцінків забив на сполох через коронавірус у Франківську: буде нелегко.

Знай.uа писав, губернатор Київщини Володін підчепив коронавірус.