Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість створила ролик спеціально для популярної серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok, де красуні вже вдалося зібрати армію шанувальників з майже 3 мільйонів фоловерів. Так, артистка гаряче танцювала під трек Ski Mask the Slump God "Foot Fungus", позуючи на тлі світлої стіни і крісла коричневого кольору.

Зірка приміряла досить незвичайне вбрання, що складається зі штанів пісочного кольору, зеленої толстовки-оверсайз з білим принтом-написом і панами, ритмічно рухаючись на камеру. Стильний образ Надя доповнила яскравим "ляльковим" макіяжем з акцентом на очах, а також аксесурами у вигляді сережок.

@nadyadorofeeva

💚

♬ Ski Mask The Slump God – Foot Fungus - Kiersten

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті від образу їх кумира, оцінюючи і стиль, і макіяж Дорофєєвої. Знайшлися і ті, хто не впізнав Надю в її новому образі.

До слова, раніше співачка зізнавалася, що просто обожнює танцювати. В її TikTok часто з'яляються подібні ролики, в яких виконавиця змінює образи і навіть локації, від репетицій і до їх з чоловіком Володимиром Дантесом нового заміського будинку.

@nadyadorofeeva

Потанцуем?

♬ original sound - Jennie McIntosh

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.