Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість не забула і про численних шанувальників у популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, виставивши яскравий ролик. Так, артистка позувала в білосніжній гардеробній їх з чоловіком Потапом заміського будинку, блиснувши значною колекцією взуття та одягу, забавно рухаючись під трек Aint No simpin - відносно новий тренд TikTok, під який потрібно як би "зависнути" в кількох сантиметрів від землі.
Красуня приміряла спокусливе концертне вбрання, що складається з прозорого чорного топа, масивних золотих аксесуарів на грудях і коричневої спідниці, грайливо розпустивши фірмове кучеряве волосся і доповнивши незвичайний образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах.

@nkofficial

😱

♬ Aint No simpin - Where’s the hoodie Tee?

Фолловери не пройшли повз, проте їх коментарі були абсоютно різними. Одні захоплювалися красою Насті, інші ж вирішили, що співачка виглядає не так молодо, як на початку своєї кар'єри. Були й ті, хто дивувалися, як Каменських вдалося зависнути над підлогою - вони припустили, що зірку за ноги тримав чоловік Потап.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.