В родині українського коміка, учасника студії "Квартал 95" Євгена Кошового намітилися серйозні зміни: його 13-річна донька Варвара завела собі романтичні стосунки, змушуючи батьків нервувати.

Про деталі інциденту розповідають на спеціалізованій інстаграм-сторінці з новинами про життя зірок "Вселенная NiF".

Правда, хвилюватися занадто сильно поки передчасно — Варвара зустрічається з однолітком зі школи. Однак батькам вже з цим непросто, тим більше у дівчинки проявляється підлітковий бунт й в інших аспектах.

Так, дружина коміка Ксенія Кошова зізналася, що іноді наступають моменти, коли вона з дочкою навіть не може розмовляти через розбіжності.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Буває таке, що ти їй - біле, а вона тобі - чорне. І ось ну ніяк! Всяке буває. Зараз вони дуже складні." - розповідає Ксенія, і відразу ж пояснює основну причину по якій у них виникають розбіжності, - "Зізнаюся, у нас ще хлопець з'явився. Хороший хлопчик. Зарано, так. Ось він перший проявив ініціативу. Вони вчаться в одній школі".

Більше місяця тому Кошовий якраз привітав донку з 13-річчям, знову натякнувши, що вона все ж змушує батьків нервувати.

Нагадаємо, що Євген Кошовий готовий з радістю працювати на весіллях в парі з українським репером Потапом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Кошовий вперше розповів в яку суму обійшлося його весілля з дружиною Ксенією. Виявляється, пара зіграла весілля в борг.

Також Знай.uа писав, що Євген Кошовий став гостем на передачі Олександра Еллерта та Андрія Рибака " але це не точно".