Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Так, 24-річна знаменитість виставила серію спокусливих кадрів, зроблених під час зйомок кліпу на пісню "Mirror".

Артистка приміряла напівпрозорі штани з принтом і міні-топ, який ледь прикривав груди виконавиці, доповнивши образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах. Зірка гаряче рухалася в танці, демонструючи струнку фігуру і прикриваючи інтимні місця руками.

"Вони тут виглядають краще ніж у мене в фотоплівці 💜"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки сильно розділилися. Одні захоплювалися красою співачки, інші ж відзначили її зовнішню схожість з дружиною Потапа, Настею Каменських: "дуже вульгарно і брудно, крихітко😢"," топік просто вогонь 🔥 😍 просто секс", " ваууу..)..які красиві груди..) ", "Я тільки що зрозуміла, що ти практично копія nk 🔥", " красуня 😍😍😍❤️❤️❤️", "дуже 🔥круті фото🙌", "ви така танцювальна і хореографічна дівчина Мішель".