Дан Балан запалив на приватному весіллі українців на Мальдівах — а фанати про все дізналися і помирають від заздрощів.

Відео з місця подій ділиться фанатська сторінка музиканта у соціальній мережі "Інстаграм"

Дан Балан нині переживає хвилю неймовірної популярності серед українців. Співак з Молдови активно дає концерти на території України. Цього разу він виступив на весіллі українки, яке святкували на Мальдівах.

На відео, які потрапили до фан-сторінки, можна розгледіти шматочки виступів. Дан Балан не зраджує своєму улюбленому чорному кольору. Він стрункий і надзвичайно рухливий - при цьому він не те щоб сильно пересувався по сцені, як просто “грає” своїм тілом. Співак виконав усі свої головні пісні, яким активно підспівували усі запрошені на весілля. За довгі роки своєї кар’єри Балан подарував глядачам велику кількість популярних пісень, які співала вся країна ще двадцять років тому.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"І як тепер заснути? Мальдіви, улюблений співак, весілля сестри", - написала на відео жінка.

Дан Балан - не став цього року наставником на проєкті “Голос країни”, чим розчарував українських прихильників. Засмутилися і фанати пари Дан Балан - Тіна Кароль, які цього разу не будуть посилати бісики одне одному й фліртувати. Розвиток стосунків між цими співаками був однією із наймиліших речей глядачам легендарного шоу.

Раніше ми повідомляли, Дан Балан похвалився знімком з коханою жінкою.

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль забавно привітала Дана Балана з днем народження.

Також "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль зустрілася з найвідданішою людиною.