Скандально відомий український ведучий і шоумен Андрій Джеджула та його молода дружина Юлія Леус стали батьками. Для Андрія це вже друга дитина. Юлія народила в четвер, 25 лютого, дівчинку - вагою 3840 гр. і зростом 55 см.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юлії Леус в мережі Instagram.

Публікація Юлії Леус, скріншот: Instagram
Публікація Юлії Леус, скріншот: Instagram

"25.02.2021 Аделіна 3840/55. Це кохання", - коротко підписала публікацію щаслива мама.

У свою чергу Андрій Джеджула опублікував спільні знімки з дружиною Юлією Леус і новонародженою дочкою, зроблені в пологовому будинку. А також Андрій написав у своєму Instagram: "Сьогодні рано вранці, о 6.48 я вдруге став татом! Ласкаво просимо, наше малятко Адель. Відчув все - від перших перейм моєї дружини і до першого подиху моєї донечки! Валимося з ніг".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вагітні, фото facebook Джеджули
Вагітні, фото facebook Джеджули

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно після скандалу, пов'язаного з сімейним насильством, вагітна дружина шоумена Андрія Джеджули Юлія Леус потрапила до лікарні на збереження, під загрозою викидня. Але тепер то ми знаємо, що у дівчини все добре, вона народила.

За словами Джеджули, він пов'язує звинувачення дружини на свою адресу з її гормональним фоном. Ведучий заявив, що в нього і раніше "періодично прилітали тарілки". Він повідомив, що причиною останнього конфлікту стала публікація знімка, на якому він зображений в компанії української співачки Насті Каменських, одягненої в комбінезон з прозорими вставками.

Раніше повідомляли, ексвіагрянка Санта Дімопулос встала на захист вагітної суперниці: "Рідкісний м*дак".

Як повідомляв Знай.uа, вагітна дружина Андрія Джеджули звинуватила чоловіка в побитті, шоумен відхрестився: "Приревнувала до Каменських".

Знай.uа писав, Андрій Джеджула про стосунки і пік популярності: "А, це ж той, з аптеки".