Коли хочеться смачної ароматної випічки, щоб потішити себе і всю сім'ю за чаюванням, а часу обмаль, виручить швидкий рецепт булочок за 3 хвилини.

Особливих продуктів тут не потрібно - лише найпростіші, які завжди можна знайти вдома. Швидким і простим рецептом булочок поділився телеграм-канал "Смачна хата".

Інгредієнти:

  • Молоко - 200 мл.
  • Яйця - 2 шт.
  • Борошно - 150 г
  • Сіль - 1/3 ч. л.
  • Рослинна олія - 1 ст. л.

Булочки за 3 хвилини, кадр з відео
Булочки за 3 хвилини, кадр з відео

Булочки за 3 хвилини, кадр з відео
Булочки за 3 хвилини, кадр з відео

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Приготування:

У чашу блендера всипаємо муку, розбиваємо яйця, та додаємо молоко, сіль і рослинну олію. Збиваємо блендером на середній швидкості протягом 1 хвилини.

Заповніть на 1/3 готовим тістом силіконові форми для кексів та поставте у розігріту до 220 градусів духовку на 15 хвилин. Коли булочки піднімуться - зменште вогонь на 150 градусів. Потримайте їх у духовці ще 7-10 хвилин, щоб трішки підсушити.

Усередині повітряних булочок сформується порожнина, в яку можна покласти улюблену начинку. Наприклад, курку з овочами чи сир з ковбасою. На смак такі булочки подібні до заварних профітроль, але готуються набагато швидше і простіше.

Булочки за 3 хвилини, кадр з відео
Булочки за 3 хвилини, кадр з відео

Нагадаємо, Масляна у 2021 році: головні заборони і прикмети свята. У цей день випікали млинці, спалювали опудало і готувалися до зустрічі весни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", найкращі рецепти млинців на Масляну: класичні, сирні і на кефірі. Цьогоріч з 8 по 14 березня українці відзначатимуть Масляну — одне з найяскравіших і найсмачніших свят.

Також "Знай.ua" писав, пишні оладки без яєць на кефірі: проста вечеря за лічені хвилини. Готуються швидко і виходять дуже пишними