Шоколадний рулет з сиром та бананом - смачний десерт, який не зашкодить фігурі. А завдяки цікавому способу приготування рулет виходить неймовірно смачним. КБЖУ на 100 грамів: 171 ккал/ 7,8/6,5/20,4.

Інгредієнти:

  • хлібці (можна вафельні) 70 г;
  • 2 банани;
  • какао 1-2 ст. л;
  • горішки 30 г;
  • сир 100 г;
  • сметана 1-2 ст. л;
  • цукрозамінник (на смак).

Шоколадний рулет з бананом, кадр з відео
Шоколадний рулет з бананом, кадр з відео

Приготування:

Щоб приготувати цей смачний шоколадний десерт, спершу в блендері подрібнюємо хлібці і горішки. Один банан перетворюємо в пюре, додаємо какао. Шоколадну масу додаємо до хлібців і ретельно перемішуємо.

Для начинки:

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Змішуємо сир, сметану і цукрозамінник. Сирну масу добре перемішуємо.

Тепер шоколадне тісто викладаємо на харчову плівку або фольгу, розгортаємо в пласт. Змащуємо сирною масою, а в серединку кладемо банан, загортаємо в рулет. Ставимо його у холодильник на 2-3 години. Після цього розрізаємо десерт порційно і подаємо до столу.

Нагадаємо, Масляна у 2021 році: головні заборони і прикмети свята. У цей день випікали млинці, спалювали опудало і готувалися до зустрічі весни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", найкращі рецепти млинців на Масляну: класичні, сирні і на кефірі. Цьогоріч з 8 по 14 березня українці відзначатимуть Масляну — одне з найяскравіших і найсмачніших свят.

Також "Знай.ua" писав, пишні оладки без яєць на кефірі: проста вечеря за лічені хвилини. Готуються швидко і виходять дуже пишними