Українська гумористка, актриса і зірка "Кварталу 95" Олена Кравець останнім часом частенько почала проявляти активність на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 630 тисяч осіб, викладаючи всілякі фото і відео.

Олена сама помітила свою активність, проте їй є чим ділитися. Зараз вона обрадувала своїх шанувальників і фанатів головного проекту в її житті - "Квартал 95" їде в тур по українських містах. Кравець заявила, що вони дуже довго чекали цих гастролей.

"Ми давно не бачилися. Ми скучили. Дуже. І ми будемо нескінченно раді зустрітися на наших концертах у ваших містах!) ️4 4 березня - Дніпро 5 березня - Кривий Ріг 6 березня - Запоріжжя 7 березня - Харків 8 березня - Полтава до зустрічі навесні)", - заявила зірка "Кварталу 95" Олена Кравець у підписі до відео.

"А Івано-Франківськ Є в планах?))😍😍", "А те, що карантин - це фігня? Або як? Або на вас це не поширюється?", "Клас 👏 👏 👏❤️❤️❤️Ленка Ти просто супер", "дуже погано для мене, коли ти будеш в Одесі,😢 😮", "Львів дуже чекає на Вас. Любимо безмежно👏👏👏❤️❤️❤️😍😍😍", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Кравець)
Коментарі, скріншот: Instagram (Кравець)

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, дочка Олени Кравець з "Квартал 95" зачарувала у свої 18: "З днем народження"

Як повідомляв "Знай.ua", Кравець з "Квартал 95" згадала про минуле і завила на камеру: "До зустрічі"

Знай.ua писав, Кравець з "Квартал 95" розповіла, на що підсіла: "Змушена зізнатися"