Українська гумористка, актриса і зірка "Кварталу 95" Олена Кравець останнім часом частенько почала проявляти активність на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 630 тисяч осіб, викладаючи всілякі фото і відео.

Нещодавно Олена ділилася з шанувальниками новиною про те, що" Квартал 95 " відправляється з туром по містах в березні, а зараз вона опублікувала душевний текст, пов'язаний з її дочкою, вчора, 24 лютого, відзначила своє 18-річчя.

"18 років тому ти своєю появою, сміхом і кучериками ощасливила наше життя! 🧚🏽♀️🧚🏽♀️🧚🏽♀️ Сьогодні ти така доросла, але ніколи не перестанеш бути маленькою для мене...) З Днем народження, Малятко! Ти і є подарунок..) P. S. Я не дуже сильна в створенні подібних відео, тому запізнилася з ним на цілий день, але я сподіваюся, ти посміхнешся, коли будеш дивитися ці фото. Вони теплі, як і ти сама🌷. @ma_kravets♥️", - написала Олена Кравець у публікації.

Олена Кравець, скріншот: Instagram
Олена Кравець, скріншот: Instagram

"Вітаю👏 👏 👏копія мами)", "Спасибоооо!!! Люблю💕 💕", "З іменинницею!!!🍾🥂👏🏻🎊🎉👌❤️💋", "Мамина копія👏 👏 👏 🔥 🔥. Поздоровляю!!!", "Погляд мамин😍вітаю🌸", - написали користувачі в коментарях, одним з яких постала сама 18-річна дівчина.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Кравець)
Коментарі, скріншот: Instagram (Кравець)

Нагадаємо, донька Олени Кравець з "Квартал 95" зачарувала у свої 18: "З днем народження"

Як повідомляв "Знай.ua", Кравець з "Квартал 95" згадала про минуле і завила на камеру: "До зустрічі"

Знай.ua писав, Кравець з " Квартал 95" розповіла, на що підсіла: "Змушена зізнатися"