Популярна українська виконавиця репу Alyona Alyona зворохобила фанатів своїм пікантним образом

Відома українська реперка Alyona Alyona є одним з найбільш трендових молодіжних виконавців. Крім того, що реперка регулярно випускає нові пісні, вона приділяє час соціальним мережам, які активно веде.

Цього разу Alyona Alyona поділилася з шанувальниками в Instagram фото, на якому продемонструвала свої пишні форми в сексуальній білизні.

Виконавиця позувала на камеру в чорному комплекті, який складався з мереживного напівпрозорого бюстгальтера та чорних трусиків із завищеною талією. Зверху реперка одягнула прозору накидку.

Alyona Alyona сиділа в кріслі, засвітивши одне зі своїх татуювань на руці. У кадрі на задньому плані - портрети Павла Зіброва та Емінема.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Таким незвичним способом реперка анонсувала конференцію про музичний бізнес.

"Чекаю на Urban Music Conf", - проголошував плакат на фото.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Такий пікантний образ реперки здивував і порадував шанувальників, які засипали її компліментами. У коментарях під фото вони оцінили сексуальне вбрання Alyona Alyona, зазначивши, що вона має розкішний вигляд.

Нагадаємо, Alyona Alyona розчарувалася в Єгипті

Як повідомляв портал Знай.ua, Alyona Alyona вперше зізналася, що змінило її життя

Також Знай.ua писав, Alyona Alyona після схуднення різко змінила імідж