Марія Єфросініна, українська телеведуча, акторка і Почесний Посол Фонду ООН у галузі народонаселення, мріє про відпочинок.

Своїм бажанням зірка поділилася на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

Марія підібрала напрочуд вдале фото, щоб проілюструвати свій стан туги за подорожами і відпочинком. Марія сидить у блузці світлого блакитного кольору, прикрашеній ниточками намистинок. На ній мінімальний макіяж з акцентом на очі, рівне розпущене волосся. З акцентів - акуратні персні на руках, замріяний погляд.

Марія пояснила свою задуму так: “Моє обличчя, коли запитали, куди я полечу, як тільки відкриють всі кордони. Ну, ладно, і ще, коли з'явиться трошки часу”.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Про час Марія пригадала не дарма - у неї напрочуд завантажений графік цього телевізійного сезону. Телеведуча - наставник у шоу “Ліга Сміху”, крім того учасник нового шоу “Ліпсінг батл”, де зірка мусить вжитися в іншу знаменитість і спародіювати виступ максимально наближено. Крім того, Марія активно розвиває власний Ютуб-канал, на якому регулярно публікує розлогі інтерв’ю з українськими зірками. Не варто забувати, що зірка активна у соціальній роботі - вона спілкується з жінками, які постраждали від насилля, записує ролики та розповідає громадськості про цю проблему.

Раніше ми повідомляли, Маша Єфросиніна зізналася, як пережила розставання з дочкою.

Також "Знай.uа" писав, що Єфросиніна продовжує жорстку боротьбу з насильством - допомога поруч.