У всіма відомої американської співачки Леді Гаги викрали двох бульдогів з трьох.

При цьому зловмисники підстрелили 30-річного собачника Райана Фішера під час вигулки Кодзі, Міс Азії і Густаво в Західному Голлівуді, що входить в агломерацію Лос-Анджелеса. Бандити влаштували стрілянину близько 22:00, 24 лютого 2021 року. Фішера після чотирьох пострілів госпіталізували, зараз він знаходиться в лікарні у важкому стані.

Леді Гага з собачками, фото: Instagram
Леді Гага з собачками, фото: Instagram

Представникам правоохоронних органів вдалося відшукати міс Азію, вони сповивали собаки в ковдру, після чого сховали в поліцейське авто біля місця стрілянини. Про це повідомляє видання Daily Mail. Викрадачі вимагають викуп у розмірі 500 тисяч доларів, проте обговорювати Умови повернення вони відмовилися.

"Правоохоронні органи не знають, чи були метою собаки саме Леді Гаги. Французькі бульдоги користуються попитом і дорого коштують, тому наші джерела стверджують, що, можливо, злочинець не знав, що собаки належать Леді Газі", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Леді Гага з собачками, фото: Instagram
Леді Гага з собачками, фото: Instagram

Французькі бульдоги коштують близько 1,5-3 тисяч доларів, адже користуються великим попитом. А за собачок з родоводом ціна піднімається до 10 тисяч доларів. Сама ж Леді Гага теж встановила суму в розмірі 500 тисяч доларів винагороди за безпечне повернення бульдогів.

Нагадаємо, епатажна Леді Гага перевтілилася в Юлію Тимошенко і вирушила до Президента

Як повідомляв "Знай.ua", леді Гага опинилася в справжнісінькій "дірі", на світ божий так просто не вирватися

Знай.ua писав, Бред Пітт хоче відсудити опіку над дітьми, Джолі втомилася: голлівудський розлучення триває