Відомий український продюсер, реп-виконавець і чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко (псевдонім Потап) часто балує своїх шанувальників крутими публікаціями в Instagram.

Нещодавно 39-річна знаменитість вирішив приєднатися до флешмобу Національної поліції #тебелюблять. Варто зазначити, що ініціатива покликана підтримати дітей і підлітків, які проходять через складний період у своєму житті, мають проблеми в сім'ї, навчанні, з друзями, відчувають, що залишилися сам на сам зі своєю бідою.

В рамках проекту Потап розповів, як ставиться до критики і реагує на хейтерів.

"Для мене будь-який хейт – це індикатор популярності. Якщо тебе хейтять, значить ти чимось відрізняєшся. Люби себе, не давай чужим думкам залізти у свою голову. Знай – ти оригінальний. Хейтят? Значить ти популярний!" - заявив реп-виконавець.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У поліції повідомили, що відомі українці діляться особистими історіями, розповідають про проблеми, з якими стикалися, як проходили через важкі часи, які не завадили їм стати успішними.

Нагадаємо, Євген Кошовий їхній "Квартал 95" зізнався, скільки коштує "замовити" його і Потапа: "Дорого".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських зачарувала своєю молодшою копією: "Хотіли зберегти інтригу".

Також портал Знай.uа писав, що син Потапа від Ірини Горової став точною копією батька: "Як дві краплі".