Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Варто зазначити, що багато українців полюбили телезірку за простоту і круте почуття гумору. Тому Нікітюк не зменшує обертів та публікує смішні ролики в своїх Insta Stories.

Так, одне з останніх таких відео було знято у неї вдома. Леся кумедно звернулася до своєї майбутньої свекрухи.

"Якщо ви, шановна майбутня свекруха, скажите, що невістка дуже довго готує салат... То я вам хочу сказати, що ваш син все одно його дочекається, тому що у мене в холодильнику завжди знайдеться 150 грам горілочки", - пожартувала телеведуча.

Також 33-річна знаменитість підкреслила, що на вулиці в Києві зараз все тече, "як вона перед Робертом Паттінсоном".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Нікітюк таки нагодувала сина свекрухи, скріншот з Insta Stories

"Як тобі, Ігорьоша?"- запитала у гостя Леся.

Нагадаємо, Леся Нікітюк виставила на огляд особисті татуювання Еліни Світоліної.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк натягнула труси на талію і задала українцям "скромне" питання.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк показала, як їй роблять відбілювання зубів, щоб збігалися зі снігом. При цьому хтось із підписників зазначив, що "сніг вже жовтий".