Популярна британська акторка, зірка серії фільмів про Гаррі Поттера Емма Уотсон вирішила на невизначений час відмовитися від роботи в кіно заради відносин з 30-річним бізнесменом Лео Олександром Робінтоном. Про це повідомляє газета Daily Mail.

За інформацією джерела видання, 30-річна знаменитість вирішила зробити перерву в кар'єрі, щоб проводити більше часу з коханим, з яким вона зустрічається останні 18 місяців. Пара почала думати про створення сім'ї. Варто зазначити, що цієї зими вони провели разом декілька тижнів на Ібіці, а зараз проживають у Лос-Анджелесі.

Емма Уотсон, фото Іnstagram
Емма Уотсон, фото Іnstagram

У квітні минулого року стало відомо, що Лео Олександр Робінтон раніше займався продажем марихуани. Бізнесмен з Каліфорнії був співробітником компанії, яка спеціалізується на легальному продажі конопель, проте в 2019 році він звільнився.

Крім того, незадовго до того, як в ЗМІ з'явилася інформація про нового коханого Емми Уотсон, акторка розкритикувала традиційні моделі відносин. Вона заявила, що її захоплює кінкі-культура, в якій люди більш обізнані про культуру згоди.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Гаррі Поттера" Емма Уотсон закрутила роман з виробником конопель: стер всю інформацію про себе.

Як повідомляв портал Знай.uа, Гаррі Поттер повертається: на HBO Max з'явиться серіал про юного чарівника.

Також портал Знай.uа писав, що Рон з Гаррі Поттера обіцяв повернутися: Руперт Грінт розбурхав фанатів заявою.