Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка часто ділиться красивими публікаціями в соцмережі Instagram.

Нещодавно 35-річна знаменитість, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, дуже оригінально піднесла хорошу новину – пом'якшення карантинних обмежень дозволило артистці організувати тур по Україні з ювілейним концертом.

скріншот

Інформація про дати та вартість квитків вже доступна в мережі. Так, відомо, що вже 8 березня Кароль приїде в Одесу, де дасть відразу два концерти. Зірка поділилася своєю історією, яка пов'язана з піснею "Вище хмар" і запросила шанувальників на ювілейний концерт.

"Вище хмар... Цю пісню не хотіли брати на радіо. Говорили, занадто складна. "Напиши щось більш легковажне" – таких історій у мене багато. Я запрошую вас на свій ювілейний концерт", - сказала в запрошенні Кароль.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот з Insta Stories

Тіна Кароль, скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Тіна Кароль у "голій" сукні запалила уяву українців: "Гасіть".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль защебетала на солов'їній заради Лесі Українки: "Ви щасливі, пречистії зорі".

Також портал Знай.uа писав, що російські блогери почали рекламувати Тіну Кароль: "Скандал" може стати міжнародним.