Дівчина на ім'я Іра є старшою сестрою в сім'ї, де крім неї є ще троє дітей. Вона в 20 років знає, як поміняти памперс, заколисати дитину і одночасно приготувати обід. Таке життя привело до того, що сама дівчина ніколи не хоче мати своїх дітей.

Іра розповіла, що коли вперше їй мама сказала, що у неї буде сестричка, вона дуже сильно зраділа. Однак радість закінчилася, коли її почали залишати разом з маленькою дівчинкою.

"Мама почала залишати мене з сестрою, коли тієї не було ще й місяця. У перший раз, коли вона пішла оформляти документи, мені попередньо пояснили, що, якщо сестричка заплаче, потрібно дати їй пляшечку, яку мама заздалегідь приготувала. Але я (сама ще дитина), звичайно ж, про все забула, як тільки почула дитячий плач. І просто почала плакати разом з сестрою — від страху і розгубленості. Коли прийшла мама, мене сильно вилаяли. Але не перестали залишати доглядати за сестрою", - каже дівчина.

Іра згадує, що в родині стало краще матеріальне становище. Однак подарунки, іграшки і красиві наряди діставалися її сестрі. Батьки стверджували, що їй, старшій доньці-школярці вбрання не потрібні, та й дуже доросла, щоб грати в іграшки.

" навіть коли мама приносила щось смачненьке додому, мені як би жартома говорили:" Це не тобі, тобі ось — дуля", - згадує дівчина.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Другою мамою дівчина стала в будинку з появою брата Кирила.

"Розпорядок дня повністю змінився, за уроки і підготовку до ОГЕ я сідала тільки вночі, а обов'язків по дому ставало все більше", - каже дівчина.

Так, мама вночі годувала брата, а вдень Іра працювала по дому і стежила за братом і сестрою. Однак все стало виходити з-під контролю, коли мама народила молодшого брата Василя.

Дівчина навіть під час підготовки до іспитів могла розраховувати тільки на годину спокою ввечері, а в інший час тільки доглядала за молодшими дітьми. Мама навіть не хотіла відпускати її на навчання, тому що тоді їй нікому буде допомагати. Однак в останній момент вона встигла подати документи і вступити на фармацевта.

Зараз вона живе з хлопцем і зізнається, що дуже любить свою сім'ю. Однак сама народжувати дітей просто не хоче.

"іноді, дуже рідко, у мене з'являються думки про те, що я хочу повноцінну сім'ю і дитину — одного малюка, якому я могла б дати все, без будь-яких утисків. Але варто мені приїхати до сім'ї в гості, як ці думки моментально випаровуються", - розповідає Іра.

Раніше ми повідомляли, унікальні Близнюки з Австралії перевернули світ генетиків.

Як повідомляв "Знай.uа", вчені розповіли про головну небезпеку чайлдфрі.

Також "Знай.uа" писав, що Українка відмовилася від дітей і нарвалася на жорстке цькування.