Онук королеви Єлизавети II Принц Гаррі вперше після того, як вони оголосили, що складають королівські повноваження, дав інтерв'ю відомому ведучому і своєму другові Джеймсу Кордену.

Гаррі зважився розповісти Джеймсу, чому вони зважилися виїхати з Великобританії і яке було перше слово Його Сина Арчі.

Ведучий у властивій йому манері епатажних жестів, заїхав за Гаррі на двоповерховому автобусі, який є символом Великобританії. Принц зізнався, що до цього ніколи не їздив на такому сам.

У розмові з Джеймсом за чашкою чаю 36-річний принц розповів, що першим словом їх з Меган сина Арчі Харрісона було слово "крокодил", а також що королева Єлизавета II прислала в подарунок півторарічному правнуку на Різдво вафельницю.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Меган з'явилася у випуску тільки віртуально. Гаррі підключив її для розмови з Джеймсом по FaceTime.

"Це був скоріше відступ, ніж відхід. Багато людей бачили, що ми жили в дуже важких умовах. Ми всі знаємо, якою може бути британська преса, і це руйнувало моє психічне здоров'я... я подумав: "це токсично", тому я зробив те, що зробив би будь-який чоловік і батько. Я захотів вивезти свою сім'ю звідти. Ми ніколи не йшли, і, які б рішення не приймалися на тій стороні, я ніколи не піду. Я завжди буду робити свій внесок, моє життя-це служіння суспільству, і неважливо, де я буду жити", - чесно каже Гаррі.

Раніше ми повідомляли, вагітність Меган Маркл, як виглядала дружина принца Гаррі, коли чекала першу дитину.

Як повідомляв "Знай.uа", принц Гаррі і Меган Маркл не повернуться в королівську сім'ю, звання здадуть, Єлизавета II розчарована.

Також "Знай.uа" писав, що вагітна Меган вийшла в світ з принцом Гаррі в сукні за $3,5 тисячі і годинах принцеси Діани.