Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному акаунті шоу "Ліпсінк батл" на телеканалі "1+1", ведучою якого Тіна стала разом з репером і родюсером Потапом, українцям запропонували порівняти кращі вбрання виконавиці.
Так, артистка на колажі з'явилася перед шанувальниками в облягаючій сукні жовтого кольору з молочним верхом, фіолетовою вставкою і вирізом на талії, а також в латексній сукні чорного кольору з глибоким декольте і білосніжній сорочці, доповнивши образ макіяжем з фірмовою яскраво-червоною помадою на губах.

"А який образ @tina_karol зі зйомок сенсаційного шоу @lipsyncbattle_ua тобі подобається більше?
Став цифру в коментарях 👇😊"
Фолловери не пройшли повз: "Однозначно другий образ😍", " обидва образи прекрасні, як і сама Тіна. ❤ ️ 🙌 😍 ", "Всі!❤ ❤ 😍 ", "Нам головне не образ а сама Тіна, вона завжди на висоті!!!!", "Викладіть окремо фотографії будь ласка:)".

Варто відзначити, що в шоу "Ліпсінк батл" 36 зірок українського шоу-бізнесу будуть підкорювати українців своїми пародіями. У проекті вже погодилися взяти участь танцюрист Євген Кот, ведуча Маша Єфросиніна, прима-балерина Катерина Кухар, співак Павло Зібров, актриса Ксенія Мішина, шоумен Іраклі Макацарія, Анна Різатдінова, Юрій Ткач.

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату