Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео, показавши, з чого починається її день. Так, артистка раніше зізнавалася, що любить прокидатися о 6 ранку, щоб зробити день більш продуктивним і встигнути якомога більше. Ранкові ритуали Насті - умивання після сну, потім зірка одягається і відправляється на пробіжку з їх з чоловіком Потапом білосніжною собачкою породи бішон-фрізе на прізвисько Мімі, яку так обожнюють численні шанувальники.

У ролику Мімі трошки впирається і кусає повідок, але після все-таки господиня і улюблениця з'являються серед соснового лісу. По приходу додому Каменських робить планку, приймає душ, готує вівсянку з ягодами і працює перед ноутбуком. Весь ранок виконавиці вдалося вмістити в 30-секундний ролик.

"My morning in 30 sec ✔️🥰

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

(Мій ранок за 30 секунд)"

Фолловери не пройшли повз: "Одна з небагатьох зірок, хто гарний від природи 😍", " 🙌відмінно але коли будуть діти 😂Ваш ранок зміниться ...😂зате можна не бігати вони вичавлять все 😂", " яка молодець спортсменка і красуня😍".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.