На шоу" Холостяк-11 " підкорювати серце Михайла Заливако прийшла колишня дружина екс-глави офісу президента Андрія Богдана. Анонс випуску від 5 березня опублікували в прес-службі СТБ. Українці неоднозначно відреагували на таку "наречену".

"Ексдружина екс-глави офісу президента спробує підкорити серце найбажанішого холостяка країни – Михайла", - йдеться в публікації.

Відомо, що до 2019 року Андрій Богдан був одружений на Ользі, з якою виховував чотирьох дочок: Вікторію, Анастасію, Катерину та Софію.

Анна Богдан чесно розповіла, що колишній чоловік зважився на освідчення в коханні і пропозицію вже через 3 місяці після знайомства. І вона сказала "так".

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Моїм колишнім чоловіком був Андрій Богдан. Він зробив мені пропозицію через три місяці нашого спілкування. Звичайно ж, я сказала " так " – - сказала Анна.

При цьому не уточнюється, наскільки довго вони були в шлюбі і взагалі скільки тривали відносини Анни та Андрія. За офіційними даними, екс-глава ОПУ був одружений до 2019 року на дівчині Ользі. У них є четверо дочок. А ось про відносини з Ганною і друге весілля ніякої інформації немає.

"це заявочка серйозна", - говорить закадровий голос.

Українці в коментарях неоднозначно відреагували на таку наречену для нового Холостяка. Одні вважають, що екс-заміжжя з Богданом – не привід для гордості, а іншим здалося, що вона нормальна дівчина, як і всі інші.

" була стопятидесятой дружиною Богдана-ось це Я розумію, ось це досягнення в житті, прям з козирів зайшла 👏", " і чим вона похвалилася..🤔Дааа..Яка йшла, такого зустріла..😆 ", "Таких дівчат навідбирали, бідний холостяк розгубиться кого вибрати"," нормальна,як всі інші дівчата"," жах мимра:)", " Тю , тільки через три місяці зробив пропозицію .А хто то знайомство починає з фрази"дівчина виходьте за мене заміж"!!!", "Як завжди, йдуть за піаром..", "А че не Гола, скромняжка яка", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Еллерту з "Холостячки" поставили діагноз по фото з Мішиною.

Як повідомляв "Знай.uа", переможниця "Холостяка" Даша Ульянова зняла весь одяг і здавила груди.

Також "Знай.uа" писав, що колишня дружина Андрія Богдана прийшла підкорювати серце "Холостяка" Михайла Заливако.