Незвичайний інцидент стався на трасі Житомир – Могилів-Подільський. Водій знайшов на дорозі знесиленого лебедя і повідомив поліції. Про це розповіли в прес-службі МВС України.

"25 лютого в поліцію подзвонив далекобійник і попросив допомоги. На дорозі Житомир-Могилів-Подільський він знайшов знесиленого лебедя. Птах лежав на проїжджій частині і в будь - який момент міг потрапити під колеса автотранспорту", - сказано в повідомленні.

Екіпаж патрульної поліції приїхав на незвичайний виклик і забрав лебедя і знайшов йому притулок в одному із закладів відпочинку, де є вольєри для птахів.

"Надалі птицю передадуть до зоозахисного притулку. Спасибі водієві і патрульним! Сподіваюся, птах буде в безпеці!",- сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, на Волині жінка народила за кермом. Вагітна жінка відчула, що у неї починаються пологи і не чекаючи чоловіка вирішила самостійно доїхати в лікарню, але не встигла. В результаті вона народила посеред дороги перебуваючи за кермом.

Жінку помітили поліцейські Андрій Коколюк та Олександр Дем'яненко, які негайно надали їй допомогу.

Так, Андрій Коколюк сів за кермо автомобіля породілля, а Олександр Дем'яненко надавав йому супровід на службовому автомобілі поліції. По дорозі поліцейський повідомив про те, що трапилося і сповістив пологовий будинок у Володимир-Волинському, куди і доставили жінку.

Раніше ми повідомляли, українців розлютили розваги поліцейських-трюкачів.

Як повідомляв "Знай.иа", львівські патрульні врятували тяжко хвору жінку, герої носять погони.

Також "Знай.иа" писав, що жінка народила за кермом, патрульні перетворилися на повитух, не доїхала.