Українці все частіше скаржаться на обслуговування в Державному банку ПриватБанк. Так, клієнти помічають обмежувальні заходи з боку блокування без причин і співробітників.

Так, українець поскаржився, що йому у відділенні без його згоди підключили не тільки депозит, але і активувала функції, на які клієнт не погоджувався. І тепер він розповідає, що у відділенні йому не можуть їх відключити. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

"22.02.2021 о 16: 00 звернувся до відділення в Дніпрі на Європейській з метою розблокувати карту, заблоковану після самостійного перевипуску. Наступного дня приходить повідомлення про списання 8 грн на депозит"Скарбничка". Як виявилося, під час оформлення нової картки "Універсальна" консультант підключила депозит "Скарбничка" і без згоди клієнта активувала функцію накопичення "Округлення до 10 грн в кінці доби", не проінформувавши про це Клієнта. Давала планшет і говорила, що треба розписатися "для оформлення карти", - пише клієнт.

При цьому на прохання клієнта зменшити інтернет-ліміт, виставлений за замовчуванням при відкритій карті, консультант уточнила, що цю операцію н може зробити в Приват24 самостійно.

"Тобто, відкривати скарбничку, яку я не просив, вона має час і можливість, А зменшити інтернет-ліміт їй важко? Вашим консультантам платять премії за кількість нав'язаних потайки послуг? У мене більше немає часу бігати по ваших відділеннях, потрапляючи на технічні та профілактичні перерви. Прошу покарати співробітника за його самодіяльність і вимагаю негайно закрити депозит "Скарбничка", так як самостійно закрити депозит в Приват24 я не можу, А згоду на відкриття депозиту у відділенні було отримано обманним шляхом. Тільки не потрібно відписок, що"ви можете відключити всі функції накопичення". Я їх давним давно відключив. Я вимагаю закрити депозитний рахунок і видалення депозиту зі списку накопичувальних послуг", - обурюється українець.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, українці передбачали "початок кінця" Приватбанку.

Як повідомляв Знай.ua, ПриватБанк розриває відносини зі старими клієнтами, день і ти в "чорному списку".

Також Знай.ua писав, що "ПриватБанк" мовчки припиняє обслуговувати українців - немає часу пояснювати.