Волонтер Юрій Тира, який відомий численними поїздками в зону АТО і наданням допомоги військовим, є одним із засновників "зiркового туру" разом з його товаришем звукорежисером Антоном Тілісом.

Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Саша Положинський, Іван Мароніч та інші - є частими гостями Донбасу. А зараз на сторінці тири в соціальній мережі Facebook з'явилися фотографії, на яких можна помітити українську співачку Злату Огневич.

Злата Огневич у "військовому турі", фото: Facebook
Злата Огневич у "військовому турі", фото: Facebook

"Протягом 6 років військових дій на Сході України Ми є частими гостями на фронті – у всіх підрозділах, починаючи зі Станиці Луганської і завершуючи Широкине. Більше нас концертів Україною, напевно, ніхто не давав", - заявляв раніше Юрій Тира, відомий в народі, як Степанич.

Хештег #6992км знаходиться в трійці лідерів топа найпопулярніших хештегів України. Огневич була зображена разом з парашутистами, які в цей же момент вже відправлялися у військовий вертоліт.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Військовий тур", фото: Facebook
"Військовий тур", фото: Facebook

Нагадаємо, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко проміняли затишок на "військовий тур" межа

Як повідомляв "Знай.ua", самотня улюблениця Ляшка Огневич зізналася, навіщо поводиться дивно на побаченнях

Знай.ua писав, "Холостячка" Огневич пішла по стопах Мішиної: у піджаку на голе тіло. Виконавиця вирішила нагадати своїм шанувальникам, що зовсім скоро весна і запропонувала їм закрити очі і представити квітучу природу.