Антоніна Матвієнко, популярна українська співачка і дружина співака Арсена Мірзояна, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч осіб.

Зараз дочка Ніни Матвієнко показує, як вони відпочивають на гірськолижному курорті "Буковель", де їй вдалося зустріти популярну українську телеведучу Марічку Падалко, яка сьогодні святкує свій ювілей - 45 років.

"Я люблю поганяти", - написала Антоніна Матвієнко у підписі до чергового відео в Instagram Stories.

Жінка зображена на гірськолижному схилі, на лижах з палицями, про що можна судити, завдяки тіні співачки.

Тоня Матвієнко, скріншот: Instagram Stories
Тоня Матвієнко, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Кумедним був випадок до цього, коли виконавиця показувала шанувальникам знімок свого чоловіка з несподіваного ракурсу. Арсен Мірзоян постав на балконі, милуючись засніженими пейзажами. Тоді як" грайлива " Тоня Матвієнко милується попою співака. На ньому ж можна помітити спеціальні лижні штани із захистом від травм при падінні.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко показала "залізний зад" Арсена Мірзояна: міцний горішок.

Як повідомляв "Знай.ua", ревнує Мірзояна? Тоня Матвієнко "покарала" напівголих дівчат у Карпатах. На наступному знімку-три дівчини на лижах, одна з яких роздяглася на вулиці до купальника.

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян зізнався в коханні, і це не Тоня Матвієнко: "І лиш до тебе думка....". 25 лютого виповнилося 150 років від Дня народження Лесі Українки. На честь цього відомий український артист Арсен Мірзоян прочитав вірш поетеси.