Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала на території Російської Федерації, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram.

Зараз за її життям стежать близько 430 тисяч осіб, з якими дівчина поділилася цікавою новиною - вчора Закінчилася прем'єра серіалу під назвою "в полоні у минулого". У ньому Гросу взяла безпосередню участь. Аліна зазначила, що отримала безліч відгуків від фанатів, їй дуже приємно, що вони дивляться і цікавляться проектом.

Аліна Гросу і Роман Полянський / скріншот з відео
Аліна Гросу і Роман Полянський / скріншот з відео

"В першу чергу, мені б хотілося сказати вам, що герої фільму - це не ми, актори, а окремі особистості - персонажі, в яких ми перевтілюємося (на час зйомок) і які не мають з нами нічого спільного 🙌 🏽 працює, виключно, фантазія і уява, коли дістаються настільки підступні герої, огидні, жорстокі, травмовані душевно, засмучені особистісно.. але тим не менш, чим негативніше персонаж, тим складніше роль і цікавіше робота актора, так як виправдати для себе цей образ максимально складно", - заявила Аліна Гросу в підписі до фрагменту з серіалу.

Також співачка додала, що в такі змінює в собі все, включаючи характер, подачу, повадки і манери. Їй простіше грати страждають, хороших, позитивних і скривджених життям героїнь, адже в житті вона "кульбаба". Однак пройти сім кіл пекла і залишитися органічною в тому, що їй чуже - круто, за її словами. При цьому, навіть родичі лякаються подібного.

Аліна Гросу, скріншот YouTube
Аліна Гросу, скріншот YouTube

"Загалом, друзі, для вас серіал - це маленький шматочок життя, для нас - це робота над органічним перевтіленням і велика нагорода - коли ви вірите в нього:) до речі, в цьому серіалі я пробувалася ще на одну героїню - позитивну. Вгадаєте яку? Але роль Аврори більше всіх виділялася з "натовпу" і тому дісталася мені саме вона:) на майбутнє, постараюся вас радувати більш добрими персонажами❤️ і сподіваюся в них ви побачите справжню мене😘", - підсумувала Аліна Гросу.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала, як розважається без Романа Полянського: "Коли хлопець служить"

Як повідомляв "Знай.ua", колишній Гросу вперше назвав справжню причину розлучення: "Бажаю їй тільки..."

Знай.ua писав, Аліна Гросу, Надя Мейхер та інші зірки трепетно вшанували поетесу Лесю Українку