Тренер і телеведуча Аніта Луценко, яка прославилася після проекту "Зважені та щасливі", досить часто ділиться з мільйонною аудиторією корисними порадами про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно спортсменка опублікувала пікантну чорно-білу фотографію в соцмережі, на якій можна розглянути її підтягнуту фігуру в купальнику – сідниці і стегна.

Варто зазначити, що Аніта щодня тренується, щоб підтримувати себе в спортивній формі. Зірковий тренер відвідувала спортзал навіть під час відпочинку в Єгипті.

Аніта Луценко, фото з Instagram

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Підписникам дуже сподобалася свіжа фотографія Аніти, багато хто зазначив, наскільки ідеальна її фігура.

"Які форми", "Вау 🔥🔥🔥", "Супер ніжки 😍", "Поперек красиво поставлена 💫", "Шикарна 🔥🔥🔥", "Ось як схуднути на ногах, особливо ляшки ((((" , - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Аніта Луценко перерахувала найкращі тренування при варикозі. Тренер зі "Зважені та щасливі" назвала відповідні тренування для людей з варикозом.

Нагадаємо, Аніта Луценко поділилася улюбленим десертом для тих, що худнуть.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аніта Луценко вберегла українок від переїдання.

Також портал Знай.uа писав, що зіркова тренер Аніта Луценко видала рецепт корисних сирників: вийдуть у кожної.