Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить радувати шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram. Відомо, що за життям артистки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Нещодавно 38-річна співачка розмістила на своїй сторінці спокусливі фотографії, зроблені на ліжку в спальні.

У кадрі Світлана позує у вечірній сукні чорного кольору і босоніжках на підборах. При цьому невідомо, хто фотографував артистку в номері готелю.

"П'ятниця 😉 вечір 😜", - грайливо підписала знімок Лобода.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Світлана Лобода, фото з Instagram

Як відомо, Лобода повернулася в російське вокальне шоу "Голос.Діти". Компанію у восьмому сезоні Лободі склали популярні реп-виконавці Василь Вакуленко (Баста) і Єгор Крід (справжнє прізвище Булаткін).

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода не на жарт загуляла після "Голосу" і захопилася білою речовиною. Співачка поділилася в своїх Insta Stories дивним роликом, на якому вона веселиться на перилах свого палацу.

Нагадаємо, 64-річна мама Світлани Лободи похвалилася, як розважається в палаці президента Об'єднаних Арабських Емірат.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода визнала, що якісну музику створюють лише в Україні: "Такий закон". Артистка заявила, що Superstar – одна з найкращих її пісень.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода зустріла ранок з молодим красенем, який балує її подарунками та квітами.