Зараз персона президента України Володимира Зеленського знаходиться у всіх на слуху, а більше двадцяти років тому про нього ніхто ще не знав. Лише з 1998 року нинішній глава держави почав виступати у Вищій лізі КВК з командою "95-й квартал".

І на просторах TikTok з'явилося цікаве відео, на якому зображений дебют Володимира Зеленського в гумористичному проекті. Він тоді ще навчався в Криворізькому економічному інституті Київського національного економічного університету.

"Якщо ти зійшов на п'єдестал, і домігся слави і успіху, якщо ти один раз Богом став - все ж залишайся людиною", - співає Зеленський з іншими учасниками команди в музичному номері.

Володимир Зеленський / фото: сайт президента України
Володимир Зеленський / фото: сайт президента України

"Кожен день, на кожному тракті по одному музичному номеру у нас прибирав Масляков. У нас була взагалі, геніальну ширму придумали... важила, напевно, кілограм вісімдесят, якщо не більше. І, загалом, це була ідіотська переодевалка. Дуже цікавий музичний номер, десь на дві хвилини. Його викинули, ось так от, на кожному тракті у нас прибрали три номери. А потім, врешті-решт, в ефірі з музикалки зняли сім жартів. Всі жарти одні були зв'язкі, і музичні номери. З візитки шість жартів і домашки - два блоки", - розповів Володимир Зеленський в інтерв'ю після виступу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

@pakatuta_studio

Владимир Зеленский -95 квартал (1998)#зеленский#95квартал#квн#дискотека90х#этоюностьмоя#ностальгия

♬ оригинальный звук - Pakatuta Studio

Нагадаємо, як виглядав Зеленський і його головні противники більше 20 років тому: Порошенко, Ляшко і Тимошенко

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський терміново звернувся в українців через Крим: "Вирвали серце"

Знай.ua писав, Володимир Зеленський запропонував познайомитися з геніальною особистістю: "В гробу перевернувся"