Оксана Самойлова після народження четвертої дитини вирішила скорегувати груди. Дружина Джигана в подробицях розповіла, як це буде робити.

32-річна Оксана Самойлова наразі не планує п'ятої дитини, натомість збирається лягти під ніж пластичного хірурга, щоб замінити грудні імпланти.

Зараз багатодітна мама їздить на консультації до лікаря і паралельно розповідає численним передплатникам в Instagram про те, що її чекає.

Оксана розповіла, що всіх дітей вона годувала грудьми, і це ніяк не вплинуло на форму бюста. Але звернутися до лікаря їй довелося через те, що раз в 10 років імпланти необхідно міняти, щоб знизити ризик розривів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Груди я переробляю не тому, що вона зіпсувалася після годування, а просто тому що вже пройшло досить багато часу з моменту моєї останньої операції", - розповіла Самойлова.

Дружина Джигана зазначила, що за ступенем болю для неї операція на груди - це "дитячий лепет" в порівнянні з кесаревим розтином.

"А ще лікар сказав, що другий раз, коли переробляєш груди, все проходить менш болісно, ​​ніж в перший, тому що кишеня є, і тканини не ушкоджуються", - з радістю поділилась Самойлова.

Нагадаємо, Оксана Самойлова і її чоловік, репер Джиган, стали батьками чотири рази. У 2011 році на світ з'явилася їхня перша донька Аріель, через три роки народилася Лея, в 2017-м Майя, а минулого року - довгоочікуваний син Давид.

Нагадаємо, Оксана Самойлова з доньками переїхали в новий будинок

Як повідомляв портал Знай.ua, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою

Також Знай.ua писав, Оксана Самойлова з гумором "помстилася" Джигану за минулі зради