Український виконавець і підкорювач жіночих сердець Олег Винник поділився з фанатами новим фото і розповів про любов до шоу "Маска".

Відповідні фото з'явилися на його сторінці в Instagram.

Відомо, що Олег Винник є не тільки чудовим виконавцем, а й зірковим детективом на гіпершоу "Маска". В якості члена журі співак намагається вгадати, хто ховається під масками учасників, і оцінює виступи. У своїй новій публікації підкорювач сердець розповів, наскільки близько йому це шоу.

За його словами, "Маска" є гігантським калейдоскопом, який поєднує в собі дивовижні костюми, яскраві образи, інтригуючі голоси, підказки, припущення та інше. Олег Винник зізнався, що такий формат приводить його в захват і дарує відчуття чарівництва, тому він закликає фанатів дивитися його і насолоджуватися.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А ось в останній своїй публікації Винник вирішив не тільки похвалитися черговим образом, але і ще раз нагадати телеглядачам про вихід нового випуску вже в суботу о 21:00.

Нагадаємо, що колишня Винника прийде на "Голос країни": "бережи це серце".

Як повідомляв портал Знай.uа, Винник теж був хлопчиськом - " вовчиці "виють на цю солодку мордочку:" Велика харизма і великий...".

Також Знай.uа писав, що Олег Винник розкрив Гордону правду про особисте життя: "зняти штани?".