Українська модель Даша Хлистун втомилася від уваги підписників, які ставлять занадто багато запитань про її стосунки з "холостяком" Максом Михайлюком, адже попри її вагітність, вони не розкривають деталей про свій подружній статус.

Так, Хлистун опублікувала фотографію на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм", на якій позує у весільній сукні. До цієї світлини модель підібрала такий підпис: “ВЕСІЛЛЯ БУДЕ ЧИ НІ? ВИ вже розписані? А ДЕ ВАШІ обручки? А ЧОГО ти говориш ЩО ВИ ЧОЛОВІК І ДРУЖИНА? Так ось, хто знає відповіді на всі ці питання?)) Сама не справляюся, допоможіть”.

Модель чекає на дитину, при цьому зустріч із донькою вже зовсім близько. Обранцем дівчини став Макс Михайлюк - холостяк однойменного шоу минулого року, пілот і власник льотної школи в Америці. Стосунки пари розвивалися поступово і романтично, проте громадськості невідомо чи оформила пара свої стосунки офіційно.

Макс Михайлюк і Даша Хлистун, скріншот: Youtube
Макс Михайлюк і Даша Хлистун, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Макс Михайлюк - один із найцікавіших холостяків українського проєкту. По-перше, його фах і успішність в реалізації у іншій країні - родина Макса емігрувала з Одеси до Канади, а звідти до Америки - несвітскість і негламурність привернули багато уваги. Крім того, чоловік у фіналі залишився ні з чим, адже його обраниця - гімнастка Даша - не захотіла будувати з ним стосунки через те, що в нього був секс з іншою учасницею шоу Даною.

Нагадаємо, "Холостяк" Макс розважився в спальні з новою пасією і показав це всім: "Дивилися?"

Як повідомляв "Знай.ua", Холостяк Михайлюк відкрив душу заради чарівної красуні: "Зірки світять всюди..."

Знай.ua писав, ексхолостяк Макс Михайлюк подав приклад ідилії Ксенії Мішиної: "Зі своєю сім'єю"