Скандально відома зрадниця України, колишня прокурорка Криму і депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська продовжує робити шоу. Цього разу, поки місцеві жителі Криму сидять без прісної нормальної води Поклонська вирішила звернутися до українського президента Володимира Зеленського, щоб "почати діалог".

Варто зазначити, що свій монолог Наталія Поклонська записала на відео, сівши на лофтових сходинках свого маєтку, а в руках вона тримає новенький ноутбук з Каліфорнії, виробництва компанії Apple в кольорі "рожеве золото".

Про це стало відомо завдяки новому відео IGTV Наталії Поклонської в мережі Instagram.

Звернення Наталії Поклонської, скріншот: Instagram
Звернення Наталії Поклонської, скріншот: Instagram

"Скажу прямо: для мене важливо як складаються відносини з Україною. Знаю, що більшість людей мене в цьому підтримає. Беру на себе сміливість заявити про те, що люди хочуть миру і добрих відносин. Саме тому довго шукаю контакт з українськими політиками — хоча б для якогось діалогу в бік розсудливості.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Володимир Зеленський (успішна людина з чудовим творчим підходом і дбайливим ставленням до народної культури, традицій, сімейних цінностей) звернувся до нас — кримчан. При цьому таке звернення є красивим монологом, але слова знову розходяться з вчинками (закон Про мови, кримінальне переслідування кримчан, позбавлення людей прісної води, страх діалогу з нами і т.д.).

Я звертаюся до Володимира Зеленського: знаю, що ви любите Україну. Я її теж люблю. Але в 2014 році у мене забрали цю країну, мій улюблений Київ, Донбас, Полтаву, Львів, Дніпропетровськ...

...Я про інше: давайте хоча б почнемо розмовляти один з одним — я б дуже цього хотіла. Незважаючи на всі складнощі і критику на мою адресу, сподіваюся на підтримку.", - пише Наталія Поклонська.

Наталія Поклонська, скріншот: YouTube
Наталія Поклонська, скріншот: YouTube

Раніше повідомляли, Зеленський терміново звернувся до українців через Крим: "Вирвали серце".

Як повідомляв Знай.uа, Поклонська зізналася в коханні Україні, ніби й не зраджувала: "Вірили в мету Майдану...".

Знай.uа писав, Поклонська розлютилася через образи ПАРЄ: "Безкультур'я і хамство".