Дівчата готові йти на багато що, щоб знайти бажану красу: сидять на строгих дієтах, займаються спортом до знемоги і, звичайно ж, відвідують пластичного хірурга. У цій статті ви побачите добірку зірок, які видалили ребра заради осикою талії.

Мерилін Монро

Відомо, що знаменитість була схильна до повноти, тому постійно носила стягуючі корсети. Однак, врешті-решт здалася і однією з найперших зважилася на видалення ребер. З тих пір дівчина була володаркою найтоншої талії в Голлівуді.

Діта фон Тіз

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Королева бурлеску до недавніх пір вважалася володаркою найтоншої талії в світі (42 см в обхваті). Діта не приховує, що шлях до стрункого тіла лежав через кабінет пластичного хірурга, де їй видалили пару ребер. Зараз дівчина підтримує фігуру завдяки дієті, тренувань на прес, щомісячного детоксу і постійного носіння корсета.

Діта фон Тіз / фото: instagram.com/ditavonteese/
Діта фон Тіз / фото: instagram.com/ditavonteese/

Пікс Фокс

Пікс Фокс часто називають" живий Барбі " з Шевції. Дівчина пішла далі за всіх, видаливши цілих 6 нижніх ребер заради осикою талії. Вона обійшла навіть королеву Бурлеску Діту фон Тіз - її талія в обхваті всього лише 40 см.

Піксі Фокс / фото: instagram.com/pixeefox/
Піксі Фокс / фото: instagram.com/pixeefox/

Демі Мур

Ходять чутки, що Лемі Мур витратила на пластичні операції близько 200 тисяч доларів. Актриса збільшувала груди, робила ринопластику, підтяжку обличчя, ліпосакцію колін і стегон. А перед участю у фільмі "Стримптиз" голлівудська зірка зважилася на видалення нижніх ребер, щоб її талія здавалася тоншою, а стегна більш пишними.

Демі Мур / фото: instagram.com/demimoore/
Демі Мур / фото: instagram.com/demimoore/

Талія

Мексиканська співачка Талія має мало не ідеальне тіло, проте тонка талія зовсім не заслуга природи. Дівчина не просто видалила ребра заради стрункості, але і поділилася результатом операції в Instagram: дівчина опублікувала фото, на якому стоїть в обнімку з банкою, повною її ребер.

Талія / фото: Instagram
Талія / фото: Instagram

Талія / фото: instagram.com/thalia/
Талія / фото: instagram.com/thalia/

Нагадаємо, що Оксана Самойлова після четвертої дитини збирається лягти під ніж: "у порівнянні з кесаревим розтином ...".

Як повідомляв портал Знай.uа, худенькі ніжки української Кардашьян Омович виявилися фотошопом: тінь видала.

Також Знай.uа писав, що внучка Ющенка Доменіка знову вдарилася в зміни: тепер не пекуча блондинка.