Катерина Осадча взяла доволі різке інтерв'ю у спортсмена і народного депутата Верховної Ради Жана Беленюка. Зокрема, вона розпитала для "Світського життя", про вартість святкування його ювілею.

Чоловіку нещодавно виповнилося 30 років, які він захотів відсвяткувати у ресторані. Для святкування він образ один із найкращих ресторанів у Києві. Відомо, що чек там на одну людину близько 3 тисяч гривень. Катерина запитувала як так трапилося, що у Беленюка знайшлися кошти на таке дороге святкування.

Спортсмен відповів, що, по-перше, ресторан пішов йому на зустріч. По-друге, у нього були доволі стримані нерозкішні страви на святковому столі. За його словами, кошторис святкування склав 90 тисяч гривень.

Ведуча зазначила, що це його три заробітні плати. Він відповів: “Крім зарплатні народного депутата, депутат отримує депутатські на депутатські повноваження. Півтори рази більше ніж зарплатня. По суті, трошки більше ніж місячна зарплатня народного депутата”.

Катерина продовжила ловити його на гарячому, зазначивши, що він може з легкістю витратити на один бенкет зарплатню. Беленюк відповів: “На один бенкет просто так, і один бенкет, коли тобі тридцять років … Я впевнений, що я заслужив якісно відсвяткувати своє тридцятиріччя”.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також вони поговорили про поєднання роботи в сесійній залі з активною підготовкою до участі в Олімпіаді. Беленюк сподівається повернутися з медалями.

Нагадаємо, Нардеп-чемпіон Жан Беленюк розповів про свої аномальні здібності й плани на "Україна має талант".

Також Знай.ua писав, що Беленюк з "Слуги народу" став прогульником.