Нагадаємо нашим читачам, що в березні українці в платіжках за газ побачать вже зовсім інші ціни. Деякі громадяни підвищення тарифів оцінюють, як "геноцид народу". Саме тому небайдужі люди продовжують складати і публікувати петиції на ім'я президента.

Про це стало відомо завдяки новому зверненню на порталі українського президента president.gov.ua у розділі для петицій. Її автором виступив Микола Ісаєв.

Тарифи на газ, кадр з відео
Тарифи на газ, кадр з відео

Заголовок петиції виглядає так: "Газ видобувається в Україні, а його ціну встановлюють для населення України такою ж високою, як у Європі, що несправедливо і порушує статтю 13 Конституції України".

"Вимагаю від Президента України, який є, відповідно до статті 102 Конституції України, гарантом дотримання Конституції України, прав і свобод українських громадян:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

1. Негайно значно знизити для населення України тарифи на газ власного видобутку, виключивши з нього його вартість, а також звільнивши його від ПДВ та інших податків і встановити його ціну рівній собівартості його видобутку і доставки населенню з рентабельністю не більше 20%;

2. Забезпечити розгляд геноциду населення України європейськими ринковими тарифами за газ власного видобутку, в порушення Конституції України.", - вимагає Микола Ісаєв.

Петиція Миколи Ісаєва, скріншот: president.gov.ua
Петиція Миколи Ісаєва, скріншот: president.gov.ua

Петиція Миколи Ісаєва, скріншот: president.gov.ua
Петиція Миколи Ісаєва, скріншот: president.gov.ua

Важливо відзначити, що для офіційного розгляду главою держави петиція повинна зібрати понад 25 тисяч підписів.

Раніше повідомляли, комунальні тарифи та ціни весни: що подорожчає вже з 1 березня.

Як повідомляв Знай.uа, франківчанам приходять "листи щастя" за 107 гривень: "Відключать російський газ?".

Знай.uа писав, ціна за газ на березень: скільки доведеться викласти українцям з першого дня весни.