Російський танцівник, актор і стриптизер Сергій Глушко, більш відомий під сценічним псевдонімом Тарзан, відпочиває зі своєю зірковою дружиною Наташею Корольовою на океані. Родина нарочито демонструє, що в їх стосунках все нормально і кохання нікуди не зникло не дивлячись на минулорічний скандал з подружньою зрадою чоловіка.

Черговим відео з відпустки Тарзан поділився на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На записі, зробленому у темний час доби, можна побачити самого Тарзана, який розлігся у гамаку, підвішеному над водою. Чоловік знімає себе на селфі-камеру, у каді видно його оголений торс, а через сітку місця для лежання — рибу в океані.

Неподалік від Тарзана розмісилася і Наташа Корольова, але освітлення не дозволяє її розгледіти. Жінка лежить у ванній, і коли Тарзан наводить на неї камеру, співачка каже: "Hello! It's me!" (привіт, це я — англ.).

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Далі Тарзан наводить об'єктив камери знову на себе і видає: "Ляпота".

"Paradise" (рай — англ.), — підписав він свій пост в інстаграмі.

Нагадаємо, що 18-річний син Тарзана і Наташі Корольової зробив пропозицію молоденькій стриптизерці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова поїхала геть від зрадника Тарзана з іншим чоловіком:"Один з кращих".

Також Знай.uа писав, що невірного чоловіка Наташі Корольової Тарзана помітили в окупованому Криму.