Схожі вбивства жінок у Києві змусили жителів столиці побоюватися, що в їхньому місті з'явився маніяк. Про це пише Politeka.

За останні тижні в Оболонському та Дарницькому районах Києва сталося кілька вбивств жінок, які дуже схожі за своїми обставинами. Перший випадок стався в Пущі-Водиці. Там 20 серпня в лісосмузі знайшли тіло 62-річної жінки.

Вбита лежала без одягу, з величезними ранами на голові. Під її ногами знайшли залишки мотузки.

Тіло жінки злочинець присипав листям і гілками. Як з'ясувалося, вбита щодня перетинала лісосмугу по одній і тій же стежці, а жила всього лише в 50 метрах від місця злочину.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Спочатку повідомлялося, що у поліції з'явився підозрюваний, проте поки що у цій справі нікого не затримали.

Друге тіло було знайдено 28 серпня в мікрорайоні Бортничі, розташованому в Дарницькому районі. Труп 40-річної жінки було знайдено в лісі. Вбита була прикрита ковдрою і гілками, а на її шиї була мотузка. Обличчя жінки також було знівечене.

"Дуже страшно, сюди приходимо на риболовлю, погуляти з дітьми та онуками, вигуляти собак. А коли нам сказали, що схожий випадок був у Пущі-Водиці, то відразу думки — може орудує маніяк? Але чому ж тоді мовчить поліція, не дай бог він ще когось уб'є!", — поділилася переживаннями місцева мешканка.

Примітно, що за останні два дні в Києві також відбулося ще два схожі напади на жінок. 29 серпня невідомий зґвалтував жінку біля станції метро "Видубичі", а 30 серпня схоже напад стався у мікрорайоні Березняки. У другому випадку злочинця затримали на місці події, однак поки невідомо, чи причетний він до інших злочинів.

Нагадаємо, під час підлого обстрілу путінськими бойовиками села Врубовки Попаснянського району Луганської області загинув місцевий житель, у якого залишилося двоє дітей.

Як повідомляв Знай.ua, рецидивіст, який живе при монастирі, де Хрещення пірнав президент РФ Володимир Путін, убив і розчленував 14-річну дівчинку.

Також Знай.ua писав, батьки столичних дітей зловили і побили чоловіка, який займався розбещенням малолітніх.