На одній з вулиць української столиці мотоцикліст збив пішохода. Відомо, що потерпілого доставили до лікарні з важкою травмою. Моторошна ДТП у Києві сталася в ніч на 31 серпня близько 1:30 ночі на проспекті Лобановського.

Як відзначають очевидці, троє чоловіків перебігали проспект Лобановського в забороненому місці. Це було прямо посеред перехрестя. В цей час повз проїжджав чоловік на мотоциклі. Він зачепив одного з перехожих. Мотоцикл відкинуло від місця зіткнення на 40 метрів. Зупинився він вже на тротуарі. Про це пише портал "Політека".

Пішохід, якого зачепив мотоцикл, впав на асфальт. Спочатку він лежав без ознак життя. На місці йому надали необхідну медичну допомогу. Але його все ж госпіталізували. Виявилося, що у пішохода — відкрита черепно-мозкова травма.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Цікаво, що пішохідний перехід від місця зіткнення знаходиться в 30 метрах, але їм чоловіки не скористалися. Обставини ДТП тепер з'ясовуватимуть слідчі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Росії на Волзі сталася смертельна ДТП. Баржа протаранила катамаран, на якому каталися люди. В результаті десять осіб загинули і кілька людей травмовані.

За останніми даними загинуло 10 осіб, у тому числі 17-річна дівчина. Також лікарям вдалося врятувати п'ятьох постраждалих, зараз вони знаходяться в лікарні.

Варто нагадати, що в херсонській області, на річці біля с. Козацьке, сталося зіткнення двох човнів, внаслідок чого 41-річний чоловік загинув, а 8-річний хлопчик отримав важкі травми. Про це повідомляють ЗМІ.

Винуватцем інциденту є 36-річний чоловік, який керував човном у стані алкогольного сп'яніння, повідомляють у Нацполіції регіону.

Чоловік, якого звинувачують у скоєнні зіткнення, керував човном у нетверезому стані. Якщо слідчі доведуть його провину, то він має загриміти до в'язниці на 5 років.

Нагадаємо, закохана пара знайшла смерть під колесами поїзда.

Як повідомляв Знай.uа, чиновники не збираються ремонтувати найкривавішу трасу України.

Знай.uа писав, у Дніпрі авто протаранило зупинку.