В Києві, у Солом'янському районі, мотоцикліст на смерть збив жінку і втік з місця аварії.

Цю інформацію повідомляє Еспресо.

Очевидці смертельного ДТП розповіли, що водій мотоцикла був важко травмований, але втік з місця аварії.

Мотохелп просит помощи! Сегодня около 21:00 на проспекте Комарова в Киеве произошло ДТП в котором погиб пешеход....

Posted by dtp.kiev.ua on Friday, 31 August 2018

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Мотоцикл Ducati рухався по проспекту Комарова, прямо перед мотоциклом на дорогу вибігла жінка. У результаті наїзду жінка-пішохід отримала смертельні травми, загинула на місці події, особу загиблої встановлюють слідчі", - йдеться в повідомленні. Еспрессо

Крім того, відомо, що жінка переходила дорогу у невстановленому місці.

dtp.kiev.ua повідомляє, що водій мотоцикла "зняв номери і зник".

ДТП на проспекте Комарова, мотоциклист насмерть сбил пешехода

Posted by Информатор Киев on Friday, 31 August 2018

Нагадаємо, що в Дніпрі сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода: на Набережній Перемоги легковий автомобіль "Škoda" на чималій швидкості протаранив зупинку громадського транспорту.

Як повідомляє портал Рoliteka, в результаті дтп одна жінка загинула, ще дві людини отримали травми і поранення: дівчина, яка чекала транспорту, і водій легковика. Карета швидкої допомоги забрала потерпілих у лікарню.

Очевидці розповіли, що аварія сталася в результаті невдалого розвороту легковика. Удар був такої сили, що жителі прилеглих будинків подумали про вибух. Прибулі на місце події працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій змушені були залити перевернуте авто з вогнегасників, оскільки небезпека вибуху була досить високою.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Підмосков'ї сталася жахлива аварія. Іномарка на величезній швидкості зачепила зустрічне авто і знесла трьох пішоходів, які стояли на світлофорі.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що неділю, 3 червня, в Харкові на вулиці Ляпунова правоохоронці зупинили автомобіль BMW 320, який зупинився посеред тротуару, перегородивши прохід для пішоходів. За кермом виявився брат Олени Зайцевої.