З вересня місяця поточного року в Києві розпочнеться капітальний ремонт моста Метро через Русанівську протоку.

Цю інформацію повідомляє ТСН.

У повідомленні говориться, що Київавтодор збирається почати капітальний ремонт мосту Метро на ділянці від станції метро Лівобережна у бік правого берега через Русанівську протоку.

Ремонт мосту

Підготовчі роботи почнуться 7 вересня і вони триватимуть до 14 вересня.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Київавтодор планує відремонтувати дві смуги руху в напрямку центру міста на першому етапі робіт. Рух буде організовано смугами зустрічного транспорту в обидві сторони.

Крім того, у рамках капітального ремонту посилять прогонові будови моста, відремонтують опори, дорожнє покриття і тротуари.

Ремонт мосту

Нагадаємо, що в Україні пропонують заборонити експлуатацію автобусів, що переобладнані з транспортних засобів іншого призначення.
Проект постанови розміщено на офіційній сторінці Мінінфраструктури.

Він стосується автобусних перевізників і їх пасажирів. Це означає, що "бусики" типу "Спринтер", перероблені з вантажних, більше не зможуть служити в якості "маршруток".

Виняток: якщо автобус має повну масу не більш як 5 тонн і використовується для нерегулярних перевезень на маршрутах довжиною до 80 км і має сертифікат відповідності, то зможе виконувати роль автобуса.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", насправді лише 50 тис кілометрів доріг в Україні знаходяться під відповідальністю "Укравтодору", в той час як 123 тис з них займаються обласні ради. Про це написав міністр інфраструктури України Володимир Омелян в Facebook.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Києві перекрито рух в районі Повітрофлотського проспекту. На каналі "ХК" Telegram оприлюднені кадри, на яких видно, що з самого ранку цілі вулиці стоять в суцільних заторах. Громадський транспорт не рухається ні на метр, люди змушені були добиратися на роботу пішки.