Труна з тілом ліквідованого ватажка так званої "Донецької народної республіки" Олександра Захарченка була зарита на кладовищі "Донецьке море" в Ленінському районі. І поки в "ДНР" оплакували путінського терориста, в Києві активісти влаштували "святкування" цієї події. Про це повідомляє телеграм-канал ХК.

Люди принесли під стіни посольства Російської Федерації в Києві фотографії померлого недавно Йосипа Кобзона, ліквідованого Захарченка і поки живого Путіна. Також, на фото видно інші "атрибути свята".

"Курочки присіли на пляшечки, а двоє друганів чекають не дочекаються третього. Ху*овий ребус? Ні! Посольство Росії, прямо зараз. Надіслав "точка", - йдеться у підписі до фото в телеграм-каналі ХК.

Як повідомляють просепаратистські ЗМІ, ритуал поховання Захарченка на донецькому кладовищі супроводжувався артилерійським і збройовим салютом. Церемонія похорону, на якій були присутні близько двохсот осіб, тривала приблизно годину. Поховання було зроблено поруч з могилами інших ватажків бойовиків – Арсена Павлова (позивний "Моторола") та Михайла Товстих (позивний "Гіві"), теж знищених в результаті підривів відповідно в жовтні 2016-го і лютому 2017-го.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як відомо, 31 серпня, ватажок "ДНР" Олександр Захарченко загинув в результаті вибуху в Донецьку. Вибух стався в ресторані "Сепар". Загинули дві людини – ще 12 отримали поранення різної тяжкості. У їх числі опинилися самозваний "міністр доходів і зборів ДНР" Олександр Тимофєєв ("Ташкент") та керівник молодіжного крила організації "Оплот Донбасу" Наталія Волкова.

Міністр охорони здоров'я т. н. "ДНР" Олександр Оприщенко підтвердив інформацію про те, що в результаті вибуху в ресторані в центрі Донецька загинули глава т. н. "ДНР" Олександр Захарченко і його охоронець. Ще 12 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, підозріла деталь на похороні Захарченка викликала масу питань.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що "похований" Ташкент повстав з мертвих і прийшов на прощання з Захарченком.

Також "Знай.uа" писав, що бойовик розповів, як вбили Захарченка.