З понеділка, 3 вересня, один з виходів столичної станції метро "Тараса Шевченка" закривають на вхід і вихід.

В повідомленні прес-служби комунального підприємства "Київський метрополітен" говориться, що зміни в роботі триватимуть до 31 жовтня.

"З 3 вересня по 31 жовтня буде закрито вхід/вихід підземного переходу на станції метрополітену "Тараса Шевченка" в напрямку вул. Оленівської з боку ЗАТ "Київмлин", - розповіли комунальники.

Також представники підземки уточнили, що закриття пов'язане з тим, що сквер за адресою Межигірська, 83 зібралися приводити до ладу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вбивство в київській підземці

Закривавлений труп в підземці налякав киян. Невідомого в крові побачили у пішохідному переході. На місце викликали патрульних і швидку. Попередньо встановлено, що смерть чоловіка настала внаслідок ножового поранення в серце. На місці події працюють експерти, кінологи, обставини інциденту з'ясовуються.

Смерть студента КПІ

1 вересня в Києві студент КПІ розбився на смерть. У поліції прокоментували трагедію. За інформацією правоохоронців, хлопець-першокурсник зірвався з третього поверху гуртожитку. Свідок звернувся до правоохоронців о 7 ранку. Виявилося, що загиблий — уродженець Донецької області, 18-річний студент першого курсу. За словами свідка, коли він вигулював собаку, побачив, що хлопець зірвався з третього поверху.

Нагадаємо, в Києві стався досить дивний інцидент. Охоронці торгового центру "Квадрат", який знаходиться на Лук'янівці, дозволили собі трохи познущатися над покупцем.

Як повідомляв "Знай.uа", столичних водіїв попередили про тимчасове закриття головного мосту. У повідомленні говориться, що Київавтодор збирається розпочати капітальний ремонт мосту Метро на ділянці від станції метро Лівобережна у бік правого берега через Русанівську протоку.

Знай.uа писав про те, що 1 вересня на урочистих лінійках у Києві п'яти учням стало зле, а одному старшокласнику довелося надати медичну допомогу.