3 вересня, у перший день навчального року, через аварію університет в центрі Києва залишився без електроенергії.

Відомо, що інцидент стався в 14:00 за київським часом. В одному з центральних кварталів Києва сталася аварія на лінії передач, через що пропала електроенергія.


Як повідомили в Київенерго, без електроенергії в перший день навчання залишився Національний університет харчових технологій і редакція веб-видання “Страна”.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще


У компанії заявили, що електроенергія пропала через аварійне відключення електромережі, яке, в свою чергу, було викликано непередбаченою поломкою на лінії електропередач потужністю в 10 кВт. Відомо, що поломка була зафіксована фахівцями в районі вулиці Володимирської.

Ремонтні бригади продовжують усувати наслідки аварії на лінії електропередач. У компанії також заявили, що світ з’явиться у киян вже сьогодні ввечері.


Нагадаємо, студент КНУ ім. Т.Шевченка з обмеженими можливостями повідомив, що його черговий раз не пропустили на станції метрополітену "Університет", хоча він мав картку киянина та посвідчення про інвалідність, яке надає право безкоштовного проїзду у метро.


Назар Прокопенко закінчив другий курс історичного факультету, і вже два роки поспіль їздить до Червоного корпусу, виходячи на станції метро "Університет". Хлопець каже, що за цей час його вивчили вже всі контролери на станції, і всі допомагають. Проблеми він має лише з одним контролером Світланою Т., яка за його словами, не дала йому спокійно пройти увечері 30 травня. Про інцидент повідомляє ТСН.ua.

"Я багато разів писав скарги на цього контролера, звертався на гарячу лінію, але марно. Такі інциденти зі мною повторюються лише тоді, коли вона на зміні", – нарікає Назар.

За словами Назара, він мав усі необхідні документи, які містять його фото, які він показав контролеру. Незважаючи на це, контролер Світлана Т. відмовила Назару у допомозі з проходом через турнікет.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі опублікували рейтинг найкращих університетів України 2018 року.


Також Знай.ua писав про те, що з'явилася інформація про те, що співробітники Служби безпеки України звільнили з полону бойовиків "ЛНР" студента одного з університетів Вінниці.