В українській столиці у Святошинському районі чоловік помер в результаті того, що його викинув з маршрутки інший пасажир. Відомо, що чоловік сильно вдарився головою і помер в кареті швидкої допомоги.

Так, трагічний інцидент стався на Великій Кільцевій дорозі. Саме там знайшли лежачого на асфальті невідомого чоловіка. Про це повідомили в прес-службі ГУ Національної поліції Києва.

"За попередніми даними, на зупинці громадського транспорту в маршрутному автобусі між двома чоловіками стався конфлікт. В результаті один з них штовхнув іншого, від чого той втратив рівновагу, впав на вулицю і вдарився головою", повідомили правоохоронці.

Особистість загиблого встановлюється поліцією, а винуватця оперативно затримали. Ним виявився уродженець Житомирської області середніх років. За вбивство з необережності йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в місті Валенсія Національна поліція затримала 61-річного водія автобуса Муніципальної транспортної компанії (Empresa Municipal de Transportes, ЕМТ) після того, як одна з пасажирок поскаржилася, що він мастурбував під час водіння транспортного засобу.

За словами молодої дівчини, водій почав здійснювати непристойний акт незабаром після того, як вона зайшла в автобус.

Варто нагадати, що в Києві чергова маршрутка розвалилася прямо під час руху. І відпалими колесами киян вже не здивуєш. На цей раз "Богдан" на ходу втратив двері. Маршрутка №529 зламалася на перехресті Харківського шосе і вулиці Вербицького.

"Пасажири разом з водієм поставили двері на місце і поїхали далі. Якість пасажирських перевезень на "вищому рівні", - написав автор поста в соцмережі.

Користувачі соцмережі обурилися з приводу такого стану автобуса. Дехто сприйняв ситуацію іронічно.

Нагадаємо, смерть заглянула в очі: київські маршрутники оцінили життя пасажирки у 6 гривень.

Як повідомляв Знай.uа, знавіснілий маршрутник кидався з молотком на водіїв.

Знай.uа писав, ноу-хау від київських маршрутників змусить вас битися в істериці.