У вівторок, 4 вересня, у Києві на Троєщині просто під час руху розвалився тролейбус у місці так званої "гармошки", яка скріплює дві частини транспорту.

Інцидент трапився на вулиці Маяковського, повідомляють на сторінці dtp.kiev.ua в Facebook. У мережі опублікували також фото інциденту.

"У Києві на проспекті В. Маяковського, 28 зламався навпіл тролейбус-гармошка. А ви все так же хочете платити 8 грн за проїзд?", - підписали фото.


Поки невідомо, що саме сталося з тролейбусом і чи постраждав хтось із пасажирів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще


Нагадаємо, Київська влада відмовилась від ідеї ліквідувати маршрутки у столиці. Наразі це питання відклали у довгий ящик.
Про це повідомили представники КМДА.
Відповідаючи на питання повної заміни маршрутних таксі автобусами, чіткої відповіді не поступило.


Раніше КМДА затвердила розробку Міської комплексної цільової програми підвищення організації і забезпечення безпеки дорожнього руху до 2022 року. Однією з пропозицій цієї програми був намір "прибрати маршрутки і оновити парк автобусів, тролейбусів і трамваїв", оскільки 40% столичних маршруток працюють незаконно.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у Києві на проспекті Перемоги, біля станції метро Берестейська, від шляхопроводу відвалився або хтось кинув (поки невідомо) величезний шматок бетону.

Впав цей шматок прямо на проїжджаючий повз автомобіль Renault.


Цю інформацію повідомляє "Київ Оперативний" і dtp.kiev.ua.
У повідомленні говориться, що пасажиру авто "практично відірвало руку". Його відразу ж госпіталізували. Зараз на місці працюють поліцейські патрулі.

"Чоловік був терміново госпіталізований, оперують. На місці працює сог. Слідству належить з'ясувати, звідки впав фрагмент - конструкції моста або вантажний автотранспорт", - йдеться в повідомленні.


Також Знай.ua писав про те, що у 2017 році, згідно з даними Всесвітнього економічного форуму, Україна за показником індексу конкурентоспроможності посіла 81-е місце.