В районі станції метро "Арсенальна" у Києві, на вулиці Івана Мазепи, неподалік від готелю "Салют" обвалився асфальт. Припускають, що це пов'язано з проривом водогінних комунікацій.


Обвал на Арсенальній


Після аварії на проїжджій частині утворилася яма, заповнена водою. В результаті події рух транспорту частково обмежено. Все сталося на зупинці громадського транспорту "Площа Слави", повідомляє Politeka.

У бік станції метро "Арсенальна" утворилися численні затори. Комунальники огородили місце обвалу, однак станом на 09:30 ніяких робіт не проводили.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще


Раніше на цьому ж місці вже була подібна аварія. Так як все сталося взимку, дорога і тротуар повністю вкрилися льодом, але з боку комунальних працівників швидкої реакції не було помітно й тоді.


Дивіться: У Києві на Арсенальній з'явилося "озеро"


Нагадаємо, київських студентів залишили без світла.
Як повідомляв Знай.ua, невідомі розстріляли охоронця у центрі Києва.
Також Знай.ua писав, у столичній маршрутці сталася НП.